ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

"Ελλάδα και Κύπρος σε οικονομική, πολιτική και ηθική απόγνωση.Προοπτικές εξόδου" Δημόσια συζήτηση την 11.3.13

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Επικοινωνία και Δημοσιογραφία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τo «MEGA Κύπρου» και το Κέντρο Επιστημονικού Διαλόγου και Έρευνας «ΚΕΔΕ», σας προσκαλεί στις 11 Μαρτίου 2013 στη δημόσια συζήτηση που διοργανώνει με θέμα: 

«Ελλάδα και Κύπρος σε οικονομική, πολιτική και ηθική απόγνωση… Υπάρχουν προοπτικές εξόδου;»


 

Συνομιλούν μεταξύ τους και με το κοινό :
Για την Ελλάδα
ο Χαρίδημος Τσούκας, καθηγητής στρατηγικής διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, 
ο Λευτέρης Κουσούλης, επιστήμονας της πολιτικής, 
Για την Κύπρο
ο Αντώνης Έλληνας, επίκουρος καθηγητής της πολιτικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και 
οΑχιλλέας Αιμιλιανίδης αναπληρωτής καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. 
Η λογική της συνάντησης στις 11 Μαρτίου είναι να ξεπεραστεί η καταγγελτική ή έστω αναλυτική προσέγγιση των προβλημάτων, που ως τώρα έχει επικρατήσει και να διερευνηθούν οι δυνατότητες εξόδου στην κατεύθυνση συγκεκριμένων λύσεων, μαζί με το κόστος που συνεπάγεται η επιλογή τους. 
Θα συζητηθούν το ζήτημα του χρέους (τραπεζικό, δημόσιο) και τα αίτια των σημερινών δυσχερειών σε Ελλάδα και Κύπρο. Υπάρχει διέξοδος; 
Η συζήτηση, την οποία συντονίζει  η δημοσιογράφος, Αν. καθηγήτρια και ακαδημαϊκή υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, Σοφία Ιορδανίδου,  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ένωσης Νέων Τραστ, Ζήνας Κάνθερ 22, Λευκωσία αλλά μπορείτε να την παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης   «24h.com.cy» (το κοινό) και  μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας elluminate του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (από την ενότητα ΕΕΔΜ, Διαλέξεις) (οι φοιτητές) .
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

2 σχόλια:

Ποιά είναι η γνώμη σας;