ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Οι περιφερειάρχες Αιγαίου προειδοποιούν την κυβέρνηση για τον ΦΠΑ

Οι περιφερειάρχες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης και Νάσος Γιακαλής, με σημερινή τους επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, προειδοποιούν ότι «τυχόν κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ θα τους βρει αντίθετους και απέναντι». 

Οι περιφερειάρχες έστειλαν σήμερα την επιστολή διαμαρτυρίας τους μετά από δημοσιεύματα και πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να ετοιμάζει κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ(κατά 30%) που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου. 

«Αν κάποιοι στα οικονομικά επιτελεία, διαχρονικά, έχουν διαμορφώσει την αντίληψη του «προνομιούχου» νησιώτη, αυτό συνιστά ύβρη και φανερώνει παντελή άγνοια της πραγματικότητας που βιώνει ο νησιωτικός χώρος» υπογραμμίζουν στην επιστολή τους οι περιφερειάρχες και ζητούν  από τον αναπληρωτή υπουργό την διάψευση των μέτρων τα οποία όρισαν ως κόκκινη γραμμή. 

Πηγή Enet
25.10.2011

2 σχόλια:

  1. Καλές είναι οι προειδοποιήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Hfaistiwnas

    Ειδικά από κάποιους νησιώτες που ακόμη και σήμερα δεν διαθέτουν ούτε τακτικές συγκοινωνίες, ούτε σωστή υγειονομική περίθαλψη, ούτε σχολεία, ούτε δασκάλους κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιά είναι η γνώμη σας;