ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Προτάσεις : Πασχαλινό bazaar από το ξεblogάρισμα αυτό το Σαββατοκύριακο 16+17/4

Καθημερινά διαπιστώνουμε πως ολοένα και αυξάνονται οι δυσκολίες της καθημερινότητας και υποβιβάζεται το επίπεδο ζωής.Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες κάποιοι συμπολίτες μας δραστηριοποιούνται προκειμένου να στηρίξουν κάποιες ευπαθείς ομάδες και ζητούν τη συμπαράστασή μας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το xebbloggarisma μας προσκαλεί στο πασχαλιάτικο bazaar του που θα πραγματοποιηθεί στο Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30 - Μεταξουργείο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. 

Στο πασχαλινό bazaar θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, τσίπουρα, λάδι, μαρμελάδες, κεραμικά, κορνίζες, καθρέφτες και κάρτες και άλλα καλούδια όπως βιβλία, ρούχα από δεύτερο χέρι, μικροαντικείμενα, διακοσμητικά, κοσμήματα, όλα αυτά σε συμβολικές τιμές που προέρχονται από την ανιδιοτελή προσφορά κάποιων ευαισθητοποιημένων πολιτών.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών (έως 3 ετών) και των  μητέρων τους, καθώς και των άπορων γυναικών που βρίσκονται φυλακσιμένες στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Κατά τη διάρκεια του bazaar θα συλλέγονται και αντικείμενα τα οποία είναι αναγκαία για την βελτίωση της καθημερινότητας των φυλακισμένων γυναικών και των μωρών τους. Κάθε προσφορά από ένα στυλό μέχρι έναν παλιό υπολιγιστή που δεν χρειάζεστε πια είναι πολύτιμη για αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ εδώ και εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η γνώμη σας;