ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Δημιουργία βιβλιοθήκης στη μνήμη της Παρασκευής Ζούλια (Marfin)


Μία αξιέπαινη προσπάθεια ξεκίνησε από φίλους και συγγενείς της Παρασκευής Ζούλια προκειμένου  να δημιουργηθεί δανειστική βιβλιοθήκη  στη μνήμη της. Η Παρασκευή Ζούλια είναι μία από τους υπαλλήλους της Marfin που  κάηκαν ζωντανοί στα επεισόδια της 5ης Μαϊου 2010 (εδώ).

Σε μια προσπάθεια διατήρησης της μνήμης της Παρασκευής, με τη βοήθεια φίλων και συγγενών της αλλά και καθηγητών του ΕΠΑΛ Μήλου γίνεται προσπάθεια δημιουργίας  δανειστικής "Βιβλιοθήκης Παρασκευή Ζούλια" επειδή όπως λένε οι φίλοι και οι συγγενείς της: "Δύο ήταν οι μεγάλες αγάπες της Παρασκευής : η αγάπη της για το βιβλίο και εκείνη για το νησί της Μήλου".

Οποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει είτε με αποστολή βιβλίων στη διεύθυνση της δανειστικής βιβλιοθήκης (Μήλος 84800) είτε με οικονομική συμμετοχή (λογ/σμός Εμπορική Τράπεζα 87657680 - IBAN : GR6601200340000000087657680) ή κατόπιν συνενόησης στα τηλ. 22870-21888 ή fax: 22870-21888 ή email: mail@lyk-milou.kyk.sch.gr 

(Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο blog που άνοιξε για το σκοπό αυτό http://librarypz.com) 

Οι προσφορές σε βιβλία και σε χρήματα θα αναρτώνται στο συγκεκριμένο blog. και υπεύθυνος είναι ο αδελφός της Παρασκευής.

Ενδεικτικοί τίτλοι βιβλίων που προτείνονται (για να μην υπάρξουν πολλαπλά αντίτυπα) μπορεί να βρει κανείς στο πεδίο "Λίστα βιβλίων".

Πιστεύω πως ο σκοπός είναι ιερός και αξίζει να ενισχύσουμε αυτή τη προσπάθεια,  έστω και με ένα βιβλίο. 

Η συνεισφορά μας είναι πολύτιμη.5 σχόλια:

 1. Καλή προσπάθεια! Μακάρι να έχει συμμετοχή, θα το έχω υπόψη μου..
  Καλημέρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ όμορφη είδηση! Η ανάρτησή σου στάλθηκε προς όλους τους βιβλιοθηκονόμους της χώρας και κατ' επέκταση προς όλες τις βιβλιοθήκες. Είμαι σίγουρη πως όλες οι βιβλιοθήκες που διαθέτουν διπλά αντίτυπα θα θελήσουν να τα προσφέρουν! Όλα ξεκινάν από μια όμορφη ιδέα αγάπης! Την καλημέρα μου και τα χρόνια πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ γλυκιά πρωτοβουλία! Εγώ δύο αντίτυπα του Κυρίου Ευρωπαίου μπορώ να στείλω αν είναι στα επιλέξιμα...

  Καλη Χρονιά σε όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση σας.
  Περιμένουμε τα σχόλια σας στο mail της βιβλιοθήκης librarypz@gmail.com
  Εκ μέρους της Βιβλιοθήκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Happy New Year!!!
  Dyosmaraki,
  all your wishes
  to be fruitful!
  Love,
  Yiota Stratis
  astoriani
  NY

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιά είναι η γνώμη σας;