ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια - Η μαφία διαφεντεύει τη ζωή μας????

Καρτέρι θανάτου μαφιόζικου τύπου έστησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ σήμερα στις 05:25 το πρωϊ. 

Σκόρπιες πληροφορίες λένε πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, κάποιοι του χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και του ζήτησαν να βγει στην είσοδο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Λίγο μετά τις 07:10 το πρωί η αστυνομία βρήκε μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας ένα καμμένο ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος ο οποίος ήταν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθθμού "Θέμα FM" και παλαιότερα συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ενώ φέρεται να ήταν ο διαχειριστής του Blog troktiko, εδώ και καιρό δεχόταν απειλές για τη ζωή του. Είχε προβεί κατά καιρούς σε σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Ζαχόπουλου και πολλές άλλες σκανδαλώδεις υποθέσεις (οι οποίες κατά κύριο λόγο παραμένουν "ανεξιχνίαστες" ) φέρνοντας στο φως σημαντικά και αποκαλυπτικά στοιχεία.

''Συμφωνούσε ή διαφωνούσε κανείς με τη περπατησιά του Σωκράτη Γκιόλια στο ''αλώνι'' της δημοσιογραφίας δεν θα μπορούσε κανείς να παραβλέψει την προσωπική συμβολή του ως προς την αποκάλυψη μεγάλων υποθέσεων και σκανδάλων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Κάποιοι τον φοβήθηκαν κι ήθελαν να τον βγάλουν απ'τη μέση και του αφαίρεσαν τη ζωή με αυτό το τραγικό τρόπο'', καταλήγει o Δήμος Βερύκιος ο οποίος συνέχισε λέγοντας : ''Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια αποδεικνύει την ύπαρξη παρακράτους και πανίσχυρων κυκλωμάτων που δρουν εν ψυχρώ,  εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια και προσπαθούν να εδραιώσουν τον φόβο και την αδιαφάνεια στη κοινωνία''

Φαίνεται πως έχουμε μπει σε μια νέα εποχή όπου  η φωνή  του πολίτη ενοχλεί . Κάποιοι δείχνουν να χρησιμοποιούν μεθόδους Ιταλικής μαφίας (άγνωστες μέχρι τώρα στη χώρα μας) προκειμένου να βγάλουν από τη μέση τις ελεύθερες φωνές.

Αποτελεί χρέος της πολιτείας να προστατέψει τους θεσμούς της δημοκρατίας ΣΗΜΕΡΑ, όχι ΑΥΡΙΟ. Εάν για πολλοστή φορά δεν αποκαλύψει τους ενόχους και δεν τους τιμωρήσει παραδειγματικά , τότε εύλογα θα μπορούσε κανείς να  υποθέσει πως η ίδια η επίσημη πολιτεία συγκαλύπτει τις σκοτεινές δυνάμεις που έχουν παρεισφρύσει στον τόπο μας.  Το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, αποτελεί ένα από τα  βασικότερα συνταγματικά δικαιώματα του πολίτη και ως εκ τούτου αποτελεί χρέος της πολιτείας να το προστατέψει.
Ο θάνατος του Σωκράτη Γκιόλια σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εμποδίσει την ελευθερία του λόγου και ειδικότερα της σκέψης και των αποκαλύψεων.
Οσοι πίστεψαν σε αυτό πλανώνται οικτρά!

5 σχόλια:

  1. Αν το πάνε έτσι θα πρέπει να φάνε πολλούς, φυσικά και η ελευθερία του λόγου δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί, αναμένεται χαμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς και στην Ρωσία, κάπως έτσι το πάνε και υπάρχουν πολλοί θάνατοι δημοσιογράφων.
    Αποκοιμηθήκαμε οι λαοί και νομίζαμε πως οι εποχές που οι γεωκτήμονες δολοφονούσαν όσους αντιδρούσαν, ήταν μακρινές.
    Φεύ, η ανθρώπινη κτηνωδία και απληστία δεν απομακρύνεται εύκολα.
    Τι να πεί κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυοσμαράκι μου,Μόνο εδώ θα μπορούσα να πω κάτι ψύχραιμο,γιατί απο χτες οι λύκοι γύρω μου ουρλιάζουν...
    Αλλοι λενε οτι ήταν πρωην συνεργάτης του Τριανταφυλλοπουόυ,άλλοι ότι ήταν διαχειριστής του Τρωκτικου,άλλοι ότι είχε πόλεμο με το Τρωκτικό,το ίδιο το Τρωκτικό από χθες ασελγεί πάνω στο άταφο σώμα καθε δυο λεπτά,άλλοι ότι είχε φακέλους καυτούς για χίλιες δυο κομπίνες και λαμογιές,και μεις ανάμεσα στα πυρά ενός πολέμου μέσα στα ΜΜΕ,θα μάθομε την αλήθεια;Δεν το πιστεύω...βοήθεια Χριστιανοι,ενημερωση θέλουμε,οχι τυμβωρυχία,η ουσία ειναι ότι χτες δολοφονήθηκε η αντίθετη αποψη,όποια κι αν ειναι αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ νομίζω ότι η χειρότερη είδηση δεν είναι η δολοφονία αυτή καθεαυτήν (ίσα ίσα, επιτέλους να μια τρομοκρατική ενέργεια που δεν προέρχεται από το κράτος) αλλά αυτό που διαβάζουμε στο αμέσως παραπάνω σχόλιο. Είμαστε μια αναίσθητη αυτιστική κοινωνία που δεν ξυπνάει ούτε μ' αυτό, όπως δεν ξύπνησε μ' ένα σωρό άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιά είναι η γνώμη σας;