ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Προτάσεις : Πασχαλινό Μπαζάρ Σάββατο 13+14 Μαρτίου από το xeblogαρισμα

Μετά από την  αμέριστη συμπαράσταση πολλών φίλων το blog xeblogάρισμα διοργανώνει Πασχαλινό Μπαζάρ με σκοπό την ενίσχυση των άπορων γυναικών και των μαμάδων και των έως 3 ετών παιδιών τους που βρίσκονται έγκλειστες στις φυλακές της Θήβας.

Διαβάζουμε στο blog που διοργανώνει τη σχετική πρωτοβουλία (εδώ)  :


"Ο καιρός κύλησε γρήγορα, πολύ γρήγορα από τον περασμένο Νοέμβρη, και να' μαστε στις παραμονές του Πάσχα οργανώνοντας ένα ακόμα μπαζάρ, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαρτίου.

Κι αυτή τη φορά το ραντεβού μας θα είναι στο φιλόξενο  

Cabaret Voltaire 
στην οδό Μαραθώνος 30 
στο Μεταξουργείο, 
από  
τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Για δυο μέρες μπορούν όλοι να βοηθήσουν στη προσπάθεια του xeblogαρίσματος για την ενίσχυση τόσο των άπορων φυλακισμένων γυναικών όσο και των μαμάδων με τα παιδάκια έως 3 ετών που βρίσκονται στις φυλακές της Θήβας

- Eίτε αγοράζοντας κάποια από τα είδη που θα πωλούνται στο μπαζάρ, όπως λαμπάδες βιβλία, διακοσμητικά, κοσμήματα, αλλά και εδέσματα -ευγενική προσφορά από τους Δρόμους Ζωής,

- Eίτε φέρνοντας είδη πρώτης ανάγκης όπως πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής, φόρμες γυμναστικής και τις πάντα υπερπολύτιμες τηλεκάρτες, η βοήθειά σας θα είναι ανεκτίμητη.

Aνεκτίμητη θα είναι και η προώθηση αυτού του μηνύματος.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μπορούν να γίνουν τα κλειδιά που θα ανοίξουν το παράθυρο στην ελπίδα."

Σας περιμένουμε εκεί!

5 σχόλια:

Ποιά είναι η γνώμη σας;