ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικο bazaar/party για τη στήριξη απόρων γυναικών και των 3χρονων μωρών που βρίσκονται φυλακισμένα στον Ελαιώνα Θήβας




To xebloggarisma.blogspot.com έχει την τιμή να σας προσκαλέσει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στη δεύτερη Χριστουγεννιάτικη συνάντηση όπου θα λάβει χώρα bazaar και party. Υπενθυμίζουμε πως το bazzar και το party γίνονται με σκοπό την ενίσχυση των φυλακισμένων γυναικών και των έως 3 ετών παιδιών τους που ζουν μαζί τους στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.
Στο Χριστουγεννιάτικο bazaar θα διατίθενται προς πώληση  έργα φυλακισμένων γυναικών, βιβλία, ρούχα, δίσκοι και πολλά άλλα που προέρχονται από προσφορές. Ταυτόχρονα  εκείνη την ημέρα θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις άπορες φυλακισμένες όπως πάνες, ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και παιχνίδια, βιβλία (ειδικά ξενόγλωσσα), περιοδικά, τηλεκάρτες κ.ά.

Ημερομηνία: 
Σάββατο 28/11/2009
Τόπος:  
Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο
Πρόγραμμα: 
12.30-20.00 Bazaar
17.30 Παράσταση Καραγκιόζη από τον Ιάσωνα Μελισσηνό
22.30 Ινδική μουσική με τους ΙΧΩΡ (15 Ευρώ με ποτό)
00.30 Party

Οι ανάγκες είναι πολλές και κρίνεται αναγκαία η στήριξη όλων μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Εκτός από την παρουσία σας την ημέρα του party/bazaar εάν κάποιος από εσάς επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή είτε με προσφορά αντικειμένων, είτε για να βοηθήσει στη  διοργάνωση του bazaar/party κάθε προσφορά είναι καλοδεχούμενη.

*Το ξεblogάρισμα είναι μια ομάδα από bloggers που ξεκίνησε αυθόρμητα τη εθελοντική της δράση πριν από 2 χρόνια με σκοπό την βοήθεια και την υποστήριξη των παιδιών 0-3 ετών που κρατούνται φυλακισμένα μαζί με τις  μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας (πρώην φυλακισμένες στον Κορυδαλλό).  Η πρωτοβουλία αυτή στηρίζει  εκτός από τα 15 περίπου παιδάκια και τις μητέρες τους, ακόμη 90 και πλέον άπορες φυλακισμένες γυναίκες. Οι  bloggers-εθελοντές του ξεblogαρίσματος οργανώνουν αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης στις φυλακές και διοργανώνουν εκδηλώσεις για την οικονομική υποστήριξη και την κάλυψη των άμεσων αναγκών των παιδιών και των απόρων γυναικών. 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή: http://xeblogarisma.blogspot.com

10 σχόλια:

  1. Καλά να περάσετε και να έχει πολύ συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραία διόρθωσες την αρχή...
    θα έρθεις φαντάζομαι...
    α ! και μη ξεχάσεις εκείνο το κοκκινέλι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιέπαινες εκδηλώσεις. Είθε να υπάρξει συμμετοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή ιδέα και ελπίζω να έχει επιτυχία η εκδήλωση. Χρειάζονται πρωτοβοπυλίες που να δίνουν μία αλπίδα και μία βοήθεια σε αυτούς του ανθρώπους που και τώρα, αλλά και μετά την αποφυλάκιση τους θα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Hfaistiwnas

    Ευχαριστούμε πολύ Ηφαιστιωνάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @desapoin3ison4

    Και βέβαια θα είμαι εκεί Δεσποινάκι.
    Οσο για το κοκκινέλι κάτι θα σκαρώσουμε και φέτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ταχυδρόμος

    Θα χαρώ πολύ να σε δω εκεί ταχυδρόοοομε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @phlou..flis

    Πιστεύω πως ο κόσμος ενδιαφέρεται και συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις, έστω και αν δεν τις προβαλλουν τα επίσημα ΜΜΕ.

    Μακάρι πάντως να έχει συμμετοχή το bazar το οποίο αποτελεί μια κοινωνική προσφορά προς αδύναμες κοινωνικές ομάδες που ζουν δίπλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ndn

    Και εγώ το ελπίζω Ndn.
    Θεωρώ σημαντικό για αυτούς τους συνανθρώπους μας να νοιώσουν πως δεν είναι μόνοι, μα πως κάποιοι συνάνθρωποί τους εξακολουθούν να νοιάζονται για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιά είναι η γνώμη σας;