ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

kiΤhARo-γενέθλια

Τα πρώτα του γενέθλια θα γιορτάσει το διαδικτυακό περιοδικό Tar αυτό το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο "Κελάρι" του Ατενέουμ (Αδριανού 3 - σταθμός ΗΣΑΠ - Θησείο).

Η αρχική σκέψη να οργανωθεί ένα site , τόπος συνάντησης των κιθαριστών αλλά και όσων ενδιαφέρονται για την μουσική υλοποιήθηκε πέρσυ στις 20 Οκτωβρίου 2006. Τόπος προβληματισμού,ανταλλαγής απόψεων μέσω του forum αλλά και εποικοδομητικών αντιπαραθέσεων οδηγούν στην αναζήτηση απαντήσεων στα πολλά θέματα που αφορούν την κιθάρα και όχι μόνο.

Η φιλοσοφία των ανθρώπων που ίδρυσαν και διαχειρίζονται το περιοδικό αντικατοπτρίζεται στην φράση τους " Είμαστε άνθρωποι με καλλιτεχνική δράση που τη διοχετεύουμε, εκτός από την τέχνη μας, και στο διαδικτυακό TaR. Ό,τι κατέχουμε είναι η όποια γνώση έχουμε αποκτήσει, καθώς και η επιθυμία μιας πνευματικής συμμετοχής, σε εποχές που η ευτέλεια και η απαξίωση των πολιτιστικών αγαθών, χτυπάει κόκκινο στην κοινωνία της μάζας. Γνωρίζουμε πως τα περιοδικά Τέχνης (ΚΑΙ τα διαδικτυακά), δεν σώζουν ζωές και ψυχές. Μπορούν όμως, με την δέουσα σοβαρότητα, να παίξουν θετικό ρόλο στην επικοινωνία της γνώσης." Νότης Μαυρουδής (εκδότης - διευθυντής) Κώστας Γρηγορέας (αρχισυντάκτης - webmaster)


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο site του περιοδικού http://www.tar.gr/

4 σχόλια:

  1. Ωραία αυτή η ενέργεια. Αλλά μου ξύνεις πολλές πληγές. Στο στρατό άρχισα να μαθαίνω κιθάρα, αλλά οι συγκιρίες με ανάγκασαν να σταματήσω. Και έμεινα με τον καημό της χορδής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρη,ποτέ δεν είναι αργά! Ο καϋμός της χορδής θεραπεύεται με το τελείωμα αυτού που είχες ξεκινήσει,αφού το αγαπάς. Το TAR διαθέτει και δασκάλους.Ας μην αφήνουμε τις ευαίσθητες χορδές μας να χάνονται μέσα στη λήθη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκιο έχεις αλλά έχω βάλει τόσα πολλά στο κεφάλι μου τελευταία...
    Ίσως πιο μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ έμεινα σε έμεινα σε μια Melodica Alto, σε συγχορδίες και στο riff του Smoke on the water των Deep Purple.
    To ποστ σου μου άνοιξε την όρεξη να ξαναασχοληθώ με την μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιά είναι η γνώμη σας;